Közélet

Épül a korcsolyapálya a Széchenyi téren

Épül a korcsolyapálya a Széchenyi téren

2011. november 14., hétfő
Épül a korcsolyapálya a Széchenyi téren

Jövő péntektől vehetik át a szegediek a Széchenyi térre épülő korcsolyapályát, amit december 23-ig bárki ingyenesen használhat majd.

Ma elkezdődött a szintetikus korcsolyapálya építésének első fázisa, az alapozás, mely 40 m3 homok egyenletes eldolgozását jelenti. A pályát első alkalommal a karácsonyi vásár nyitónapján, november 25-én, azaz jövő pénteken használhatják a szegediek. December 23-ig délelőtt 10 órától este 10-ig bárki ingyenesen kipróbálhatja majd a csúszás élményét. A karácsonyi vásár december 24-én 14.00 órakor zár, de ha kedvező lesz a koripálya fogadtatása, egy év múlva ismét megnyitja kapuit a belvárosban. A vásári sportoláshoz kell hozzá más csak egy jó éles korcsolya és némi tudás vagy bátorság. Az sem gond, ha valaki csak az utóbbi kettővel rendelkezik, mert a helyszínen lehetőség lesz korcsolya kölcsönzésre és élezésre is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.