Bulvár

Betegszállítóba rohant egy személygépkocsi

Betegszállítóba rohant egy személygépkocsi

2011. november 11., péntek
Betegszállítóba rohant egy személygépkocsi

Két ember sérült meg, amikor egy betegszállítóba rohant egy személygépkocsi az 5-ös főút 153-as km-nél pénteken reggel. A mentés és a helyszíni szemle ideje alatt teljes útlezárás van - tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Az elsődleges információk szerint egy betegszállító Kistelek felől Szeged irányába tartott, amikor jobbra akart kanyarodni. Ezt későn észlelte egy mögötte haladó Opel Astra, ami hátulról a betegszállítóba ütközött. A személyautó sofőrjét és utasát a tűzoltók szabadították ki, a mentők mindkét embert kórházba vitték. A betegszállítóban senki sem sérült meg, beteget nem szállított. A helyszíni szemle ideje alatt teljes útlezárás van az érintett szakaszon, reggel nyolc órától rendőri forgalomirányítás mellett félpályán megindult a forgalom.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.