Sport

Atlétika: minden Titán nyakába került érem + FOTÓK

Atlétika: minden Titán nyakába került érem + FOTÓK

2011. november 8., kedd
Atlétika: minden Titán nyakába került érem + FOTÓK
Október végén a Szekszárd melletti Sötétvölgyben megrendezett mezei futósorozat második állomásán vettek részt a Titán TC atlétái, ez egyben válogató is volt a nagyobbaknak az idei velenjei mezei futó Európa-bajnokságra. A kétórás programban a gyerekektől a felnőttekig mindenki kipróbálhatta fizikai erőnlétét az akadályokkal "nehezített"’ erdei terepen. A szegedi Titán TC versenyzői közül heten vettek részt ezen a versenyen, amely igazából Szelepcsényi Zsolt számára volt a legfontosabb. Pont ezen a napon kezdték meg a szegedi atléták 5 napos edzőtáborunkat Bonyhádon, ahol teljes atlétikai komplexum van, de mivel a közelben volt a verseny azon is részt tudtak venni. "Szelepcsényi Zsolt mellett két leánycsapat is vittem a versenyre, mivel a kiírásban az állt, hogy egyéni és három fős csapatverseny is van a programban" - számolt be a megmérettetésről Menyhárt Zoltán atlétaedző. "A mini leányoknál a három szegedi kislány nem sok esélyt adott a többieknek, akiket Csillag Balázs többszörös országos bajnok és csúcstartó kísért futva a cél felé. A gyermekkorcsoportban Vas Evelin ismét mutatta, hogy a hosszabb távokon is segíti csapattársait. Mindkét szegedi trió a képzeletbeli dobogó tetejére állhatott, míg Zsolt egy nem túl erős futással harmadik lett korcsoportjában" - tette hozzá a tréner.

Eredmények:

Leány Mini Kategória (2001-) 600 m: 1. Répássy Hanna Titán TC 2. Halasi Blanka Titán TC 3. Pálfi Fanni Titán TC Mini csapatverseny: 1. Titán TC (Répássy, Halasi, Pálfi) 6 p 2. DOVASE (Kovács K., Kovács Á., Csizmadia) 20 p 3. KASI (Angmann, Kishanti, Loján) 22 p Leány Gyermek Kategória (1999-2000) 1500 m 1. Vas Evelin Titán TC ...4. Darabos Alíz Titán TC ...7. Bernátsky Dorottya Titán TC Gyermek csapatverseny: 1. Titán TC (Vas, Darabos, Bernátsky) 12 p 2. DOVASE (Bessenyei, Takács, Simon) 17 p 3. ORTRI (Burka, Benedek, Erdélyi) 31 p MASZ-válogatóversenye (Férfiak - juniorok) 6000 m: 3. Szelepcsényi Zsolt Titán TC

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.