Bulvár

Vízipipák lapultak a zöldségek között + FOTÓK

Vízipipák lapultak a zöldségek között + FOTÓK

2011. október 21., péntek
Vízipipák lapultak a zöldségek között + FOTÓK

Vámszabálysértés elkövetése miatt indítottak a pénzügyőrök eljárást egy férfi ellen, aki a zöldségszállítmánya mellett be nem jelentett vízipipákat is hozott magával.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei a Kelebiai Határkirendeltségre, Szerbia irányából érkezett tehervonat vizsgálatát végezték a napokban. A benyújtott vonatjegyzék 3. tétele szerint az egyik konténerben tartósított zöldségeket szállítottak, melyek tételes ellenőrzése mellett döntöttek a vizsgálatot végző pénzügyőrök. A szigorított vizsgált során a konténer felnyitásakor a bejelentett áruk (ajvár, olivabogyó) mögött három darab ismeretlen jelölésű kartondobozra figyeltek fel a pénzügyőrök, amelyekből összesen 45 db komplett vízipipa és 3.600 db vízipipa szipka került elő. A be nem jelentett áruk tulajdonosának felkutatására tett intézkedések a helyszínen nem jártak eredménnyel, ezért a pénzügyőrök a több százezer forint piaci értékű vízipipa szállítmányt lefoglalták és ismeretlen személy ellen vámszabálysértés elkövetése miatt eljárást indítottak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.