Bulvár

Halálos baleset történt a szegedi belvárosban (FRISSÍTVE)

Halálos baleset történt a szegedi belvárosban (FRISSÍTVE)

2011. október 23., vasárnap
Halálos baleset történt a szegedi belvárosban (FRISSÍTVE)

Autóbusz elé hajtott egy autó, amelyben vajdasági fiatalok utaztak vasárnap hajnalban Szegeden; az egyik női utas olyan súlyosan megsérült, hogy már csak az újraélesztés segíthetett volna rajta, de a mentőknek ez nem sikerült – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.

Tuczakov Szilvána

elmondta: a szabadkai rendszámú autóban négy, harminc éven aluli fiatal – elöl két férfi, hátul két nő - utazott, amikor a Bakay Nándor utca és a Boross József utca kereszteződésében egy autóbusz elé hajtottak. A fiatalok valószínűleg a közeli diszkóból tartottak hazafelé, amikor a kereszteződésben nem adtak elsőbbséget a helyi járatba induló busznak. Az autóban ülők mindegyike megsérült. A jobb oldalon, hátul ülő 19 éves lány volt az, akit megpróbáltak újraéleszteni. Ő helyben életet vesztette. A többieket a mentők kórházba szállították. A helyszíni vizsgálat eredménye szerint az autó vezetője alkoholt fogyasztott. A buszon nem volt utas, sofőrje pedig sértetlen maradt. Az érintett útszakaszon a helyszínelés és műszaki mentés idejére teljes az útzár - tette hozzá az őrnagy.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.