Bulvár

Halálos baleset Szegeden: őrizetben a sofőr

Halálos baleset Szegeden: őrizetben a sofőr

2011. október 23., vasárnap
Halálos baleset Szegeden: őrizetben a sofőr

Őrizetbe vette a rendőrség azt a vajdasági fiatalt, aki vasárnap hajnalban az általa vezetett autóval balesetet szenvedett; a fiatalember az elsődleges vizsgálatok szerint alkoholt fogyasztott mielőtt a volánhoz ült, s a vele utazó fiatalok egyike életét vesztette - közölte a rendőrség az MTI-vel.

A fiatal férfi ellen büntetőeljárás indult - mondta

Tuczakov Szilvána

, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A szabadkai rendszámú autóban négy, harminc éven aluli fiatal - elöl két férfi, hátul két nő - utazott, amikor egy kereszteződésében a jármű vezetője autóbusz elé hajtott. A fiatalok valószínűleg a közeli diszkóból tartottak hazafelé, amikor a kereszteződésben nem adtak elsőbbséget egy helyi járatba induló busznak. Az autóban ülők mindegyike megsérült. A jobb oldalon, hátul ülő 19 éves lány életét vesztette, a többieket a mentők kórházba szállították. Egyikük súlyos-életveszélyes, a sofőr és a másik utas súlyos sérüléseket szenvedett. A helyszíni vizsgálat eredménye szerint az autó 24 éves vezetője alkoholt fogyasztott. Őt a rendőrség őrizetbe vette és büntetőeljárás indult ellene. A buszon nem volt utas, sofőrje pedig sértetlen maradt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.