Bulvár

Őrizetben a kukoricatolvaj

Őrizetben a kukoricatolvaj

2011. október 10., hétfő
Őrizetben a kukoricatolvaj

Gyorsított bírósági eljárás lefolytatása érdekében vett őrizetbe a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság egy 66 éves mindszenti férfit pénteken, aki a város külterületén kukoricát lopott - tudtuk meg Szenti Szabolcs rendőrségi szóvivőtől.

Az esetről a földterület tulajdonosa értesítette a rendőrséget, aki azt vette észre, hogy egy zakóban lévő férfi a kukoricát töri, majd azt egy kupacba dobálja. A helyszínre hívott rendőrök előállították az elkövetőt, aki azt mondta az egyenruhásoknak, hogy a 30 kilónyi terményt értékesíteni akarta. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság gyorsított eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vette a férfit, akit az elzárással is sújtható tulajdon elleni szabálysértés miatt ma állítanak bíróság elé - tette hozzá a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.