Bulvár

Őrizetben a kiskundorozsmai haláleset gyanúsítottja

Őrizetben a kiskundorozsmai haláleset gyanúsítottja

2011. október 13., csütörtök
Őrizetben a kiskundorozsmai haláleset gyanúsítottja

Három napon belül sikerült a Csongrád megyei nyomozóknak beazonosítani a kiskundorozsmai haláleset ügyében a bűncselekmény gyanúsítottjának kilétét - közölte Tuczakov Szilvána őrnagy, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Mint ismeretes, vasárnap reggel lakásában holtan találtak egy 77 esztendős asszonyt, akit az elsődleges információk alapján halála előtt bántalmaztak. A több mint 24 órás helyszíni szemle során begyűjtött nyomok, az adatgyűjtés és a tanúk kihallgatásakor beszerzett információk alapján szerdára már a rendőrség látókörébe került egy 26 éves kiskundorozsmai fiatalember. A helyszínen begyűjtött szagminták alapján a szagazonosító kutya beazonosította a fiatalembert, melyet a kontroll kutya is megerősített. A férfit gyanúsítotti kihallgatását követően a rendőrség őrizetbe vette. Az ügyben halált okozó testi sértés megalapozott gyanúja alapján folyik a büntetőeljárás a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.