Kultúra

Non-stop nyitva tartás a Csontváry-kiállításon

Non-stop nyitva tartás a Csontváry-kiállításon

2011. október 22., szombat
Non-stop nyitva tartás a Csontváry-kiállításon

Folyamatosan nyitva tart a Móra Ferenc Múzeum Csontváry-kiállítása október 24-től. A hagyományos múzeumi munkaszüneti napon, hétfőn is nyitva állnak a tárlat kapui. Emellett csütörtökönként hosszabban, egészen 19 óráig várják a látogatókat.

A Csontváry-tárlat szervezésekor minden napról külön kellett megegyeznie a múzeumnak a pécsi partnerrel, hogy minél tovább láthassa a szegedi közönség a remekműveket – ezért döntött a közintézmény a non-stop nyitva tartás meghirdetése mellett. A hétfő hagyományosan munkaszüneti nap a múzeumokban, azonban a Móra-múzeum Csontváry-kiállítása ezen a napon is reggel 10-től este 17 óráig látogatható. A hétfői nyitva tartás mellett a délutánig dolgozóknak is kedvezni szeretne a Kultúrpalota: csütörtökönként hosszabbított nyitva tartással várják az érdeklődőket, így a Csontváry-kiállítás kapui este 19 óráig állnak nyitva. November 1-jén, mindenszentek ünnepnapján, mikor az egész ország az elhunytakra emlékezik, azonban a múzeum is zárva tart.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.