Sport

Női futsal: zöld sasra vadásznak a Boszorkányok

Női futsal: zöld sasra vadásznak a Boszorkányok

2011. október 7., péntek
Női futsal: zöld sasra vadásznak a Boszorkányok

Szombaton 13 órától a tavalyi 4. helyezett Ferencváros együttesét fogadja a SZAK-Boszorkányok női futsalcsapata az NB I 3. fordulójában.

Két forduló után 1 ponttal áll a tabella utolsó előtti helyén a SZAK-Boszorkányok együttese, s szombaton sem lesz egyszerű dolguk Hódi Zsuzsannáéknak, ha gyarapítani szeretnék azt. A tavaly újoncként 4. helyen végző Ferencváros bizony nehéz ellenfél, az előző szezonban rögtön az 1. fordulóban kilencet szórtak a szegedi lányoknak hazai környezetben (9-4), majd a szegedi mérkőzésen is nekik termett babér (5-3). A tavalyi bajnokságot meglehetősen hullámzó teljesítménnyel lejátszó Fradi két gólzsákja -

Szabó Anita

és

Sütőné Gecző Erika

- e két találkozón összesen 12 gólt termelt, előbb 4-4, majd 2-2 elosztásban, a szezont pedig összesen 18, illetve 15 góllal fejezték be. Hazai részről Hódi volt veszélyes a zöld-fehérekre, az összesen hét szegedi találatból négyet jegyzett a nagypályás csapat korábbi trénere.

Online

A labdarúgás újabb válfaja, a női futsal is debütál online közvetítéseink hosszú-hosszú sorában! Folyamatosan frissülő, online szöveges közvetítés formájában számolunk be a SZAK-Boszorkányok - FTC élvonalbeli női futsalmérkőzésről, szombaton 13 órától.

A Fradi idén két forduló után felemásan áll: az 1. fordulóban magabiztosan verték idegenben az ELTE SE-t (7-3), aztán legutóbb hazai pályán kikaptak a Tolna-Mözstől (3-5). Szabó és Sütőné továbbra is a csapatot erősíti, ontják a gólokat, a kispadon pedig idén is a korábbi sokszoros válogatott nagypályás játékos,

Deli Anikó

ül. A hazai csapatnál az újonc Berettyóújfalu elleni hazai döntetlen (2-2), és az Univerzumtól elszenvedett idegenbeli papírforma-vereség (12-2) a mérleg, ráadásul tovább rontja az esélyeket a szűk keret és a játékosokra nehezedő terhelés, hiszen nagypályán is helyt kell állniuk hétről hétre. A hétvége érdekessége, hogy a szombati szegedi futsalmeccs után vasárnap a gyepen is összecsap a két egyesület - csak épp az Üllői úti Albert Flórián Stadionban. "Elég sok sérüléssel küzdünk a folyamatos terhelés miatt, de remélhetőleg mindenki tudja vállalni a játékot.

Papp Melinda

hazatért külföldről, így rá is számíthatunk - ez mindenképp jó hír. Megpróbáljuk felvenni a versenyt a Fradival, jóllehet edzések tekintetében még mindig nagyon rosszul állunk, hiányosságainkat lelkesedéssel igyekszünk pótolni" - közölte portálunkkal

Szél István

, a Boszorkányok mestere. A cseppet sem könnyű találkozót október 8-án, szombaton, 13 órától rendezik a kiskundorozsmai Orczy István Általános Iskola Ács Géza Sportkomplexumában.

A forduló programja:

Szegedi AK Boszorkányok - Ferencváros

szombat 13.30

(Vezeti: Kovács P., Török, Szalai) MVFC Berettyóújfalu Női I - Univerzum-Aramis

szombat 16 óra

ELTE SE - Vesta SE

vasárnap 10.30

Kiskunfélegyházi Fornetti - Miskolci Szabadidőközpont

vasárnap 13.30

Tolna-Mözsi FSE - Galaxis NFE

vasárnap 17 óra

A női futsal NB I jelenlegi állása:

#CsapatM.Gy.D.V.Lg.Kg.Gk.P.
1.Miskolci Szabadidőközpont22--141046
2.Tolna-Mözsi FSE22--9546
3.Vesta SE21-1259163
4.Univerzum-Aramis21-114683
5.Ferencváros21-110823
6.ELTE SE21-167-13
7.Kiskunfélegyházi Fornetti21-1521-163
8.MVFC Berettyóújfalu Női I.2-1189-11
9.Szegedi AK Boszorkányok2-11414-101
10.Galaxis NFE2--206-60

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.