Gazdaság

Nagy Endre lett a a Pick Szeged Zrt. vezérigazgatója

Nagy Endre lett a a Pick Szeged Zrt. vezérigazgatója

2011. október 4., kedd
Nagy Endre lett a a Pick Szeged Zrt. vezérigazgatója

Október 1-jétől Nagy Endre korábbi ellátási igazgató lett a Pick Szeged Zrt. vezérigazgatója.

Kovács László

eddigi elnök-vezérigazgató, a továbbiakban a Pick Szeged Zrt. Igazgatóságának elnökeként a társaság stratégiájának kialakítását és a vállalat külső kapcsolatainak építését irányítja. A vállalat sajtóközleménye alább olvasható. "A Pick Szeged Zrt. Igazgatósága úgy döntött, hogy annak érdekében, hogy a vállalat a mind súlyosabbá váló gazdasági kihívásokra gyors és megfelelő válaszokat tudjon adni a korábban összevont igazgatósági elnöki és vezérigazgatói pozíciót különválasztja. Ennek megfelelően az Igazgatóság 2011. október 1-jétől a Pick Szeged Zrt. vezérigazgatójává

Nagy Endre

eddigi ellátási igazgatót választotta, aki így a cég működésének operatív irányításáért lesz felelős. Kovács László eddigi elnök-vezérigazgató, a továbbiakban a Pick Szeged Zrt. Igazgatóságának elnökeként a társaság stratégiájának kialakítását és a vállalat külső kapcsolatainak építését irányítja."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.