Sport

Kosárlabda: remek hangulatban mérkőztek a vásárhelyi "kenguruk" kosarasai

Kosárlabda: remek hangulatban mérkőztek a vásárhelyi "kenguruk" kosarasai

2011. október 13., csütörtök
Kosárlabda: remek hangulatban mérkőztek a vásárhelyi "kenguruk" kosarasai

Fergetegesre sikerültek az Országos Kenguru Kosárlabda Bajnokság szegedi területének vásárhelyi mérkőzései. A kis kosarasok három csoportban mérték össze tudásukat a hétvégén, a helyi egyetemi kar csarnoka zengett a szurkolók hangjától.

A tornán két csoportban mérkőztek meg a csapatok, a tét nem volt kisebb, minthogy ki vehet részt a következő két fordulóban a szegedi A csoport küzdelmeiben. A vasárnapi eseményen összesen 84 ifjonc pattogtatott, és a szurkolók sem maradtak el: a nap folyamán több száz szülő és barát nézte meg a meccseket. A továbbjutást végül a mérkőzéseiket magabiztosan megnyerő Vásárhelyi Hódok harcolták ki. Mögöttük a Vásárhelyi Vidrák és a Vásárhelyi Ráják végeztek. A kupa azonban nem fejeződött be, ugyanis minden hónapban összecsapnak a gárdák. A torna az elmúlt években nagy sikert aratott Alsós Kupa ötletén alapszik. A Vásárhelyi Kosársuli viszont csak azért tudta létrehozni a két önálló területi csoportot, mert a még soha nem látott érdeklődésnek köszönhetően hét előkészítő csoporttal foglalkoznak az egyesület szakemberei.

A B csoport végeredménye:

1. Vásárhelyi Hódok 2. Vásárhelyi Vidrák 3. Vásárhelyi Ráják 4. Vásárhelyi Rókák

Eredmények:

Vásárhelyi Hódok – Vásárhelyi Rókák 95-5, Vásárhelyi Ráják – Vásárhelyi Vidrák 31-41, Vásárhelyi Rókák – Vásárhelyi Ráják 15-45, Vásárhelyi Vidrák – Vásárhelyi Hódok 13-87

A C csoport végeredménye:

1. Vásárhelyi Bikák 2. Vásárhelyi Skorpiók 3. Vásárhelyi Csikók

Eredmények:

Vásárhelyi Csikók - Vásárhelyi Bikák 14-33, Vásárhelyi Bikák – Vásárhelyi Skorpiók 29-18, Vásárhelyi Csikók – Vásárhelyi Skorpiók 14-20.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.