Bulvár

Körözött testvérpárt fogtak el a rendőrök

Körözött testvérpárt fogtak el a rendőrök

2011. október 7., péntek
Körözött testvérpárt fogtak el a rendőrök

Bírósági elfogatóparancs volt érvényben azzal a testvérpárral szemben, akiket a szegedi „fejvadászok” fogtak el a főkapitányság kommandósaival közösen - tájékoztatott Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A rendőrök szerdán kora reggel filmbe illő módon törtek rájuk otthonukban, mivel információ merült fel, hogy éppen otthon tartózkodnak. Egyikükre, a 38 esztendős férfire a ház belső szobájában bukkantak, aki az egyenruhásokat meglátva hangosan kiabálni és szitkozódni kezdett, és agresszíven lépett fel velük szemben, így önvédelmi fogásokkal földre víve kattant a bilincs a kezén. A rendőrök csak hosszas keresés után, a padlás egyik sarkában megbújva találtak rá hat évvel idősebb bátyjára. Az idősebb testvér az elsőként felérkező rendőrt meglátva hangos szitokszavak kíséretében agresszíven indult feléje, ám ő is hamar földre került, ahol megbilincselték. A meglehetősen igénytelen körülmények között élő testvérpárral szemben zaklatás gyanújával van folyamatban büntetőeljárás bírói szakban. A két férfi ugyanis hosszabb ideje tartotta félelemben a környék lakóit. A körözött testvérpárt a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte - olvasható a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.