Sport

Kézilabda: Török Ferenc-emléktorna Vásárhelyen

Kézilabda: Török Ferenc-emléktorna Vásárhelyen

2011. október 14., péntek
Kézilabda: Török Ferenc-emléktorna Vásárhelyen

Szombaton és vasárnap kézilabda utánpótlás emléktornával emlékezik Török Ferencre a Hódmezővásárhelyi Leány Kézilabda Club.

A tornára az előzetes várakozásokat is felülmúlva nagyon sok leány kézilabda csapat nevezett, köztük hét olyan együttes is, amely részt vett az Erima Országos Kézilabda Gyermek Bajnokság előző évi Országos Döntőjében.

Áncsán István

, a HLKC elnöke elmondta, hogy az első alkalommal megrendezett emléktornát két korcsoportban - a 2000/2001-es illetve a 2002/2003-as születésűek számára - rendezik meg. A nagyobbaknál az "A" csoportban a Tamási KC, a Szeged Kiskundorozsma KSE, a Ferencvárosi TC II., az Orosháza KSC és a Hódmezővásárhelyi LKC , míg a "B" csoportban a Kézilabda Szeged SE, a Ferencvárosi TC I., a Békéscsabai ENKSE és a Haladás VSE-SI Szombathely játszik körmérkőzést, majd vasárnap kerül sor a helyosztókra mindkét napon a Hódtói Sportcsarnokban. A vásárhelyieknek ebben a korosztályban remek csapatuk van és

Beslin Anikó

edző vezetésével bíznak egy kiemelkedő szereplésben. A kisebbeknél az Orosháza KSC, a Haladás VSE-Student Comfort KUK, a Ferencvárosi TC, a Balmazújváros, a Szeged-Kiskundorozsma KSE, a Szeged Vörösmarty SI és a Hódmezővásárhelyi LKC játszik körmérkőzéses rendszerben a Kaszap utcai tornacsarnokban. A torna mindkét napon reggel 8 órakor kezdődik, az eredményhirdetésre vasárnap 16 órakor kerül sor a Hódtói Sportcsarnokban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.