Sport

Kézilabda: nem bírt a listavezetővel a KSZSE + FOTÓK

Kézilabda: nem bírt a listavezetővel a KSZSE + FOTÓK

2011. október 18., kedd
Kézilabda: nem bírt a listavezetővel a KSZSE + FOTÓK
A listavezető otthonába látogatott a Kézilabda Szeged SE-Algyő női kézilabda csapata. Az első és második helyezettek csatájában az Abonynak sikerült három gólos győzelmet aratnia. Hazai pályán évek óta veretlen, a nyáron tovább erősödött, eddig még pontot sem vesztett az Abony csapata. Magas színvonalú találkozón a játékvezetők egyértelmű állásfoglalásának is köszönhetően megőrizték veretlenségüket a hazaiak.

NB II Dél-Keleti csoport 5. forduló:

ABONETT KC - Kézilabda Szeged SE-Algyő 33-30 (18-14) Abony 160 néző vezette: Erdélyi, Tóth. KSZSE-Algyő: Szalma D. - Horváth 2, SZALMA N. 6, Tótváradi 1, Szabó, HOMOKI 7, Puhalák 5. Csere: ALMÁSI (kapus), Sebestény, Czifra, Forgó, Grandjean 1, TÖRÖK 6, POCSAI 2. Edző: Bartók Csaba. Hétméteres: 7/7 és 5/5 Kiállítás: 6 perc/ 10 perc Bartók Csaba: Örvendek, hogy végig partiban voltunk az eddig veretlen csapattal szemben, ráadásul az otthonukban és egyúttal sajnálom is csapatomat, mert pontot vagy pontokat is szerezhettünk volna. A lerohanásokból kapott gólok számát és a játékvezetők hibás döntéseit nem tudtuk kompenzálni. A junior mérkőzésen először győzte le a KSZSE hazai pályán az Abonyt, így továbbra is 100%-os a bajnokságban. ABONETT KC - Kézilabda Szeged SE-Algyő 22-33 (13-17)KSZSE-Algyő: Mészáros - Bernátsky 1, HORVÁTH 3, TÓTVÁRADI S.7, SEBESTÉNY 6, Puhalák, Gombos 2. Csere: TÓTH (kapus), NÉMET 11, Deák 1, Speth 1, Kis 1. Edző: Bartók Csaba. Hétméteresek: 10/9 és 6/4 Kiállítás: 2 perc/ 10 perc Bartók Csaba: Nehezen indult, sima lett! Először sikerült pontokat rabolni Abonyból! Gratulálok!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.