Bulvár

Ittas motoros menekült a rendőrök elől Szegeden

Ittas motoros menekült a rendőrök elől Szegeden

2011. október 28., péntek
Ittas motoros menekült a rendőrök elől Szegeden

Ittas volt, ezért menekült a rendőri intézkedés elől egy 20 éves fiatalember Szegeden pénteken hajnalban - tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A Szegedi Rendőrkapitányság járőrei a Tisza Lajos körúton akarták intézkedés alá vonni, mivel a fiatalember úgy közlekedett motorjával, hogy nem volt kivilágítva. A rendőrök megkülönböztető fény- és hangjelzés használatával jelezték neki, hogy álljon meg, de ő inkább gázt adott és menekülni kezdett az egyenruhások elől. A járőrök végül a Belvárosi Hídon tudták megállítani. A férfi ekkor leugrott a motorjáról, majd a gyalogos lejárón keresztül megpróbált elfutni a rendőrök elől. Az egyenruhások gyorsabbak voltak, rövid üldözés után elfogták. Ekkor derült ki, hogy azért menekült, mert a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztott és nem akarta megfújni a szondát. A rendőrök fiatalembert előállították, akinek az ittas vezetés mellett amiatt is felelnie kell, hogy menekülés közben több közlekedési szabályt is megszegett - olvasható a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.