Sport

Fallabda: szegedi sikerek az egyetemi és főiskolai ob-n

Fallabda: szegedi sikerek az egyetemi és főiskolai ob-n

2011. október 25., kedd
Fallabda: szegedi sikerek az egyetemi és főiskolai ob-n
10 felsőoktatási intézmény 27 sportolója vett részt a közelmúltban az ITC Egyetemi és Főiskolai Fallabda OB-n, Szegeden a Kenyérgyári úti Squash Club Szabadidőközpontban. Színvonalas és sportszerű küzdelmek után alakultak ki a döntők. A lányoknál Farkas Fatime és a budapesti színekben (Budapesten jár egyetemre) versenyző, de szegedi Csókási Eszter mérkőzött. Fatime szoros küzdelemben, de végig vezetve nyerte meg a mérkőzést és ezzel a tornát is. A tavalyi győztes szintén szegedi Balázs Andrea lett a harmadik. Szép szegedi sikert hozott a fiúk versenye. Sebők Benedek és Kerényi Ádám, mindketten hazai versenyzők, magabiztos játékkal meneteltek a döntőig. Az elődöntőben Benedek csapattársával Vas Mátéval játszott, aki remekül kezdett, előnyhöz jutott, de nem tudta végig tartani a saját maga által diktált kezdeti tempót és így elvérzett. Ádám simán vette az akadályt a másik elődöntőben. Tudni lehetett, hogy a döntőben igazi csata lesz, mert mindketten jó formában vannak. Fantasztikus és magas színvonalú, igazán közönség szórakoztató mérkőzésen Sebők Benedek 3/2 arányban nyert, és ő az első szegedi, aki a fiúknál, a bajnoki címet elhódította!

A végeredmény:

Lányok: 1. Farkas Fatime (Eötvös Lóránd Tudományegyetem) 2. Csókási Eszter (Budapesti Kommunikációs Főiskola) 3. Balázs Andrea (Szegedi Tudományegyetem) Fiúk: 1. Sebők Benedek (Szegedi Tudományegyetem) 2. Kerényi Ádám (Szegedi Tudományegyetem) 3. Vas Máté (Budapesti Műszaki Egyetem)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.