Kultúra

Ezren a Csontváry-kiállítás SZTE-s napján

Ezren a Csontváry-kiállítás SZTE-s napján

2011. október 26., szerda
Ezren a Csontváry-kiállítás SZTE-s napján

Közel ezren tekintették meg a Móra Ferenc Múzeum nagyszabású Csontváry-kiállítását a keddi SZTE-s napon. Ennyi egyetemista egyszerre, egy időben talán még sohasem volt a Kultúrpalota falai között.

Közel ezer látogatót vonzott a Csontváry-kiállítás SZTE-s napja október 25-én. A festő születésének 158. évfordulója tiszteletére 158 forintért tekinthették meg az SZTE-s hallgatók a különleges tárlatot. Ennyi egyetemista egy időben, egyszerre talán még sohasem volt a Móra Ferenc Múzeumban: már nyitáskor többen várakoztak a Kultúrpalota előtt, majd egész nap folyamatosan érkeztek az egyetemisták. Több alkalommal hosszú sor alakult ki a pénztárnál, a zárás előtti utolsó órában pedig alig lehetett lépni a tömegtől a kiállítóterekben. Az érdeklődők számíthatnak arra, hogy a továbbiakban is különlegességekkel, érdekes programokkal és rendezvényekkel várja a látogatókat a Móra Ferenc Múzeum Csontváry-kiállítása.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.