Bulvár

Díjkitűzés a Zárda utcai rablásban

Díjkitűzés a Zárda utcai rablásban

2011. október 29., szombat
Díjkitűzés a Zárda utcai rablásban

100 ezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője annak, aki segít kézrekeríteni a Zárda utcai rablás elkövetőjét - tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Október 24-én az esti órákban eddig ismeretlen tettes bement a szegedi Zárda utcában lévő hírlapboltba, ahol egy késsel térdre kényszerítette az eladót, majd a kasszából kivette a készpénzt és elmenekült. A támadó személyleírása: kb. 20-25 éves, fehér bőrű férfi, vékony testalkatú, kb. 180 cm magas, szemei sötétbarnák, arcszőrzete nincs. Bal felső fogsorából az egyes és kettes fog hiányzik. A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányág vezetője 100.000. forint díjat ajánlott fel a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető közvetlenül azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett. A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekményekkel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, hívja a Szegedi Rendőrkapitányság 107-es vagy 112-es segélyhívószámát, vagy jelentkezzen bármelyik rendőrnél.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.