Közélet

Békéscsaba megnyitja iskolaudvarait a szabadidős sportnak

Békéscsaba megnyitja iskolaudvarait a szabadidős sportnak

2011. október 12., szerda
Békéscsaba megnyitja iskolaudvarait a szabadidős sportnak

A békéscsabai önkormányzat a fenntartásában működő hat iskola sportudvarát október közepétől megnyitja a lakosság előtt szabadidős sportolásra - derült ki a városháza által az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményből.

A tájékoztatás szerint a városi sportpályákon kívül a hétköznapokon és a hétvégéken szabad iskolai sportudvarokat is bevonják a mozgásra váró közösségek, családok, baráti körök, civil és sportegyesületek lehetőségeinek a bővítésére. Az önkormányzat vezetése a helyszínek kiválasztásánál arra törekedett, hogy minden városrészben - bizonyos szabályok betartása mellett - tárt kapukkal várja az iskola az aktív mozgást szerető, vagy attól már elszokott közönséget. Az önkormányzat által kínált ingyenes új lehetőséggel a város által létrehozott önálló, elektronikus regisztráció alapján élhetnek az érdeklődők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.