Sport

Vízilabda: Beton-presztízsmeccs a Fradival a kupában

Vízilabda: Beton-presztízsmeccs a Fradival a kupában

2011. szeptember 17., szombat
Vízilabda: Beton-presztízsmeccs a Fradival a kupában

Két nap három mérkőzéssel kezdi meg hazai szereplését ezen az őszön a Szeged Beton férfi vízilabdacsapata. A hétvégi magyarkupa-selejtezők vezetik fel a jövő hétvégi Bajnokok Ligája 2. selejtezőkört.

A magyarkupa-selejtezőnek hivatalosan az OB I/B-s Szegedi Vízipóló Suli a házigazdája, így a Beton vendégként szerepel hazai medencében. Mint a hétközi sajtótájékoztatón kiderült, a három kupameccset ingyen tekinthetik meg az érdeklődők. A Szeged Beton részéről az OB I/B-s és közvetlen utánpótlást jelentő SZVPS-sel szemben könnyed edzőmeccsre számíthatunk a szombat délelőtt 10 órakor kezdődő találkozón, majd 17.30-tól egy küzdősebb találkozóra, a mindig harcos Orvosegyetem SC-vel szemben. Az igazi rangadó azonban vasárnap következik a Ferencváros ellen.

Online

A Szeged Beton - Ferencváros magyarkupa-selejtezőt portálunkon is követhetik vasárnap 11.30-tól folyamatosan frissülő, online, szöveges tudósítás formájában.

A zöld-fehérek elleni mérkőzések az elmúlt években kétségkívül kiemelt jelentőségű presztízsmeccsek számított, azonban anyagi problémák miatt alaposan meggyengült a Fradi a szünetben. A teljesség igénye nélkül: a csapat horvát világbajnoka,

Aljosa Kunac

épp a Betonhoz igazolt, az olimpiai bajnok

Varga Tamás

Debrecenben folytatja, a rutinos

Weszelovszky Ferenc

pedig Szentesre szerződött. "A magyar kupa selejtezőköre igencsak bemelegítő jellegű, az ellenfeleket nem szabad lenézni, azonban ennek a Szegednek nem jelenthet akadályt ez a megmérettetés. Úgy gondolom jó tesztmeccs lesz a Fradi elleni mérkőzésünk, ami percre pontosan egy héttel előzi meg a Rijeka elleni BL-selejtezőt, melyet reményeim szerint a csoportelsőségért vívhatunk majd" - vélekedett a vasárnapi találkozóról

Vincze Balázs

vezetőedző. Mindent egybevetve a papírforma szerint messze a Szeged Beton a hétvégi kupaharc esélyese, bízunk benne, hogy esélyeshez méltón ezt az akadályt is könnyedén veszik Varga Péterék.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.