Sport

SZEGEDma Magyar Kupa: sorsoltak a 2. fordulóra

SZEGEDma Magyar Kupa: sorsoltak a 2. fordulóra

2011. szeptember 5., hétfő
SZEGEDma Magyar Kupa: sorsoltak a 2. fordulóra

Szerkesztőségünkben kisorsoltuk a labdarúgó SZEGEDma.hu Csongrád Megye Magyar Kupa 2. fordulójának párosításait. Mórahalmon és Dorozsmán is parázs derbi várható.

A sorsoláson részt vett az MLSZ Csongrád Megyei Területi Igazgatóságának vezetője,

Nógrádi Tibor

, a SZEOL–Tisza Volán SC két trénere,

Bagdi Ferenc

kapusedző és

Apró Attila

, az U14-es korosztály edzője, akinek

Bence

nevű kisfia segítette egy serlegből kihúzni a csapatok neveit. Az 1. fordulón továbbjutott gárdákhoz most csatlakozott két korábbi kiemelt, az Ásotthalom és a Mártély csapata. Az áprilisi harmadik fordulóhoz kapcsolódik majd újabb három csapat: a Tisza Volán SC Szeged, a Makó és a Csanádpalota. Az összecsapások között szemezgetve rangadószagú meccs várható Mórahalmon, Kiskundorozsmán, de érdekesek lehetnek az Algyő – Tápé, Szőreg – Ujszegedi TC és az Apátfalva – Mártély találkozók is.

A szeptember 14-i 2. forduló párosítása:

Újszentiván – Balástya Apátfalva – Mártély Fábiánsebestyén – Szatymaz Zsombó – Mindszent Bordány – Kiszombor Üllés – Hódmezővásárhely FC Pusztamérges – Ásotthalom Mórahalom – Nagymágocs Algyő – Tápé Szentmihály – Székkutas Szőreg – Ujszegedi TC Tiszasziget – Csongrád Kiskundorozsma – SZVSE

A mérkőzések 17 órakor kezdődnek majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.