Bulvár

Rendőri irányítás és forgalom-korlátozás a belvárosban

Rendőri irányítás és forgalom-korlátozás a belvárosban

2011. szeptember 8., csütörtök
Rendőri irányítás és forgalom-korlátozás a belvárosban

A reggeli órákban Szeged belvárosában a felújítási munkálatokkal és az iskolakezdéssel kapcsolatban torlódások alakultak ki - közölte Tuczakov Szilvána rendőrségi szóvivő.

Ennek enyhítése végett a rendőrség forgalomirányítással segíti a zökkenőmentesebb közlekedést az érintett kereszteződésekben. Így rendőr irányítja a forgalmat a Hősök kapujánál, a Tisza Lajos körút és a Szentháromság utca kereszteződésében, valamint a Belvárosi hídnál. Forgalomkorlátozást vezettünk be bizonyos útszakaszokon erre az időszakra azért, hogy ne alakuljanak ki forgalmi "dugók". A Vitéz utcába a Boldogasszony sugárút felől, a Vitéz utcából pedig a Tisza Lajos körút felé, továbbá a Petőfi Sándor sugárúti körforgalom felől a Hősök kapuja felé csak a tömegközlekedést engedjük, így vezetve le a Tisza Lajos körút rendkívül nagy forgalmát, és segítve a biztonságos iskolába menetelt. A hónap folyamán a rendőrök a városőrökkel és polgárőrökkel közösen a belvárosi, nagy forgalmú iskolák előtt segítik a diákok biztonságos közlekedését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.