Közélet

Regionális Nyomtatási Napok: fehéren-feketén, de színesen!

Regionális Nyomtatási Napok: fehéren-feketén, de színesen!

2011. szeptember 16., péntek
Regionális Nyomtatási Napok: fehéren-feketén, de színesen!

Négy régiós helyszínből /Győr, Szeged, Pécs, Nyíregyháza/ álló roadshow-t indít útjára a DIGITALEXPO-t és SIGNEXPO-t is szervező Expositor Kft. 2011 szeptemberében, melynek második állomása Szeged, szeptember 22-én 10-18 óráig a Hotel Novotel-ben.

A rendezvénysorozat célja, hogy helybe vigye a nyomtatással kapcsolatos információkat, bemutassa a példányszámtól függően leggazdaságosabban üzemeltethető nyomtatókat, nyomtatási rendszereket, melyeket nem csak a nyomdaipar és infokommunikáció területén működő vállalkozások, de a magánszemélyek is használhatnak. Ma már nincs olyan vállalkozás, vagy számítógéppel rendelkező családi otthon, ahol ne használnának nyomtatókat. A technika rohamos fejlődése következtében a professzionális és az egyszerű nyomtatók közötti árkülönbségek folyamatosan csökkennek, számtalan testreszabott nyomtatási rendszer közül lehet válogatni a példányszámtól, a nyomtatási sebességtől és az üzemelési költségtől függően. A rendezvénysorozat a nyomdai vállalkozások, reklámügynökségek, könyvkiadók, számítástechnikai cégek mellett várja a nemzetgazdaság minden szektorából - az egészségügytől a kereskedelmen át, vendéglátásig - érkező szakembereket, és nyitva áll a magánérdeklődők előtt is. A kiállítók standjain megtekinthető a nyomdai papíroktól az irodai és digitális nyomdai rendszerek és szolgáltatások legszélesebb skálája: színes és fekete-fehér A/3-as és A/4-es multifunkciós berendezések, digitális nyomdaipari rendszerek, lézernyomtatók, menedzsment szoftverek, kötészeti gépek, digitális nyomdai kapacitások, fotókönyv, kalibrációs eszközök. A kiállítás napján 13.00 órától szakmai előadások is elhangzanak, ahol az összes technikai információ elhangzik, melyek a vásárlási döntésekhez szükségesek. A látogatók előzetes regisztráció esetén – http://www.expositor.hu/nyomtatasinapok/ - ingyenesen vehetnek részt a kiállításon és a szakmai előadásokon. /Az előzetes regisztrációt elmulasztók számára a belépőjegy ára 500.- Ft / Kiállítók: colormanagement.hu, Konica Minolta Magyarország Kft., Mondi Kft., Print and Publishing, Profi-L Kft. , Sign reklámdekorációs magazin, Szeged Ma, Xeronext Kft. Helyszín: Hotel Novotel Szeged (H-6721 Szeged, Maros u. 1.) További információk: http://www.expositor.hu/nyomtatasinapok/ (X)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.