Bulvár

Öt határsértőt fogtak hétfőn

Öt határsértőt fogtak hétfőn

2011. szeptember 20., kedd
Öt határsértőt fogtak hétfőn

Hétfőre virradóra, stabil hőkamera jelzésére négy koszovói állampolgárt fogtak a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség rendőrei Röszke külterületén - tájékoztatott Jászai Linda hadnagy a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályáról.

A négy férfi – akik Szerbia felől lépték át illegálisan a határt - nem tudta igazolni hitelt érdemlően az ország területén való jogszerű tartózkodását, ezért előállították őket az egyenruhások. Velük szemben idegenrendészeti eljárás indult. A Szegedi Határrendészeti Kirendeltség rendőrei még ugyanazon a napon az esti órákban fogtak el egy afgán állampolgárt Mórahalom külterületén. A lakossági bejelentésre kiérkező egyenruhásoknak sem személyazonosságát, sem az ország területén való jogszerű tartózkodását nem tudta igazolni, így vele szemben is idegenrendészeti eljárás indult - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.