Bulvár

Öt ember sérült meg az M5-ösön egy balesetben

Öt ember sérült meg az M5-ösön egy balesetben

2011. szeptember 17., szombat
Öt ember sérült meg az M5-ösön egy balesetben

Öt ember sérült meg egy közlekedési balesetben az M5-ös autópályán Balástya és Kistelek között az éjszaka - tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

Egy spanyol állampolgár által vezetett Toyota Szeged felől Budapest felé haladt, amikor a jármű vezetője eddig tisztázatlan okok miatt elveszítette az uralmát a gépkocsi felett, és az általa vontatott utánfutó felborult. Ezt látva egy mögötte haladó Audi fékezett, azonban ekkor egy harmadik autó, egy Volkswagen Vento hátulról beléjük rohant. A balesetben az utóbbi jármű vezetője súlyosan, míg két utasa könnyebben sérült meg. A mentők az Audiból egy nőt és egyéves gyermekét vitték kórházba könnyű sérülésekkel. A sérültek valamennyien montenegrói állampolgárok, egy család tagjai. A baleset körülményeit a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Balástya Autópálya Alosztály vizsgálja. A helyszíni szemle ideje alatt az érintett szakaszon teljes útlezárás volt, a rendőrség a forgalmat elterelte. A korlátozás a hajnali órákban megszűnt - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.