Sport

Lövészet: a vásárhelyi Igaz Katalin öt versenyszám országos bajnoka

Lövészet: a vásárhelyi Igaz Katalin öt versenyszám országos bajnoka

2011. szeptember 5., hétfő
Lövészet: a vásárhelyi Igaz Katalin öt versenyszám országos bajnoka

A Fehér úti Budapesti Olimpiai Központban szeptember 3-án és 4-én került sor a Magyar Sportlövők Szövetségének, 20 lövéses pisztolyos versenyszámainak Országos Bajnokságára.

A Hódmezővásárhelyi Polgári Lövészegylet 6 tagja képviselte a várost. Sportpisztoly (kiskaliber) versenyszámban

Szabó János

a 93. helyen és

Kovács Sándor

a 98. helyen végzett. Ők először indultak Országos Bajnokságon és higgadtan, magabiztosan 14-15 körrel lőtték túl az első osztályú szintet. Szintén sportpisztoly versenyszámban szombaton a nők közül

Igaz Katalin

a 11.,

Sajtosné Tóth Erika

a 19.,

Hegyi Dóra

a 30. helyezést érte el. Az Országos Bajnokság vasárnapi versenynapján a központi gyújtású (nagykaliber) versenyszámokban, a férfiaknál

Sajtos Sándor

a 80. helyezést érte el. Nők között Sajtosné Tóth Erika a 17., Hegyi Dóra a 23. helyen végzett. A központi gyújtású, nagykaliberű sportpisztoly kategóriában a Hódmezővásárhelyi Polgári Lövészegylet tagja, Igaz Katalin végzett az első helyen, ezzel már mind az öt női pisztolyos versenyszámban ő lett az Országos Bajnok. (Forrás:

Vásárhelyi Hírek

)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.