Bulvár

Lopott Audi és Mercedes Kiszomboron

Lopott Audi és Mercedes Kiszomboron

2011. szeptember 14., szerda
Lopott Audi és Mercedes Kiszomboron

Két nagy értékű, körözött autót foglaltak le a Kiszombori Határrendészeti Kirendeltség munkatársai tegnap délután a határátkelőn - tudtuk meg Szenti Szabolcs rendőrségi szóvivőtől.

Egy olasz rendszámú Audi és egy Mercedes sorakozott fel egymás után Kiszomboron tegnap délután, két román állampolgár szeretett volna velük kilépni az országból és a schengeni övezetből. Az ellenőrzés során a rendőrök észlelték, hogy mindkét jármű alvázszáma eltér a forgalmi engedélyben lévőtől. Ennek oka is gyorsan kiderült: mindkét jármű eredetileg luxemburgi honosságú és az ottani hatóságok lopás miatt körözik őket szeptember 12-e óta.

A rendőrök a két autót lefoglalták, a hamisított alváz miatt pedig büntetőeljárás indult egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett megalapozott gyanúja miatt. Az ügyben a további eljárást az ORFK schengeni kapcsolattartó egysége folytatja le - tette hozzá a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.