Közélet

Lajosmizsénél folytatódik M5-ös autópálya nagyfelújítása

Lajosmizsénél folytatódik M5-ös autópálya nagyfelújítása

2011. szeptember 19., hétfő
Lajosmizsénél folytatódik M5-ös autópálya nagyfelújítása

Az M5-ös autópálya éves nagyfelújítási programjának munkálatai következtében 2011. szeptember 19-től terelések és torlódások várhatók a lajosmizsei csomópont környékén.

A munkálatok ideje alatt a pálya bal (azaz Szeged irányából Budapest felé tartó) oldalán, a 63-68 kilométerszelvények között félpályás útlezárásra kerül sor. A sztrádát üzemelteti AKA Zrt. felhívja az utazók figyelmét, hogy a karbantartási munkálatok alatt a bal oldali pihenőhely mellett a csomópont is lezárásra kerül. Így Lajosmizsénél Budapest irányába nem lehet ráhajtani az autópályára, illetve a Budapest felé közlekedők nem hajthatnak le az autópályáról e csomópontban. Egyéb, nem várt események eltérést eredményezhetnek az ütemtervtől. Az AKA Zrt. a változtatás jogát fenntartja. A részletekért tekintse meg az Útinform híreit és az

AKA Zrt. honlapján

található útinformációkat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.