Sport

Labdarúgás: továbbra is Kandó dirigálja a HFC-t

Labdarúgás: továbbra is Kandó dirigálja a HFC-t

2011. szeptember 6., kedd
Labdarúgás: továbbra is Kandó dirigálja a HFC-t

A vasárnap lejátszott és vásárhelyi vereséggel végződött HFC - KTE II. NB III-as bajnoki mérkőzés után Kandó Róbert edző nyilatkozatában elmondta, hétfőn dönt a HFC NB III-as csapatánál betöltött edzői tevékenysége folytatásáról.

Hétfőn koraeste tárgyalóasztalhoz is ült az edző és

Horváth Zoltán

klubelnök.

Kandó Róbert

elmondta, hogy tősgyökeres vásárhelyiként számára az a legfontosabb, hogy városa reprezentáns csapata jól szerepeljen a bajnokságban, de az első három fordulóban elszenvedett vereségeket követően úgy érzi, ha lemondásával segíteni tud az eredményesség javulásában, akkor átadja a helyét egy új trénernek. Horváth Zoltán elnök nem a fiatal edző munkájában látja a kezdeti sikertelenség okait, így az edző lemondását nem fogadta el. A tárgyalás végén - az edző kérésére - olyan kompromisszummal álltak fel az asztaltól, hogy Kandó Róbert a soron következő két találkozóra, a Jánoshida elleni idegenbeli és a Csepel elleni hazai derbikre vállalja a csapat felkészítését, de amennyiben az eredmények nem javulnak, akkor visszatérnek az edzőváltás lehetőségére. Érdekesség, hogy a vásárhelyiek a tavaly őszi idényt is hasonlóan rosszul kezdték, de ezt követően nyolc találkozón maradtak veretlenek és az utolsó előtti fordulóban már a harmadik helyen álltak a tabellán. A HFC vezetése most is abban bízik, hogy a hétvégi negyedik fordulóban, a szombaton 16.30-kor Jászberényben kezdődő Jánoshida elleni összecsapáson megtörik a rossz sorozat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.