Bulvár

Koszovói család a vasút mentén

Koszovói család a vasút mentén

2011. szeptember 12., hétfő
Koszovói család a vasút mentén

Egy koszovói család próbált illegálisan a schengeni övezetbe jutni hétfőre virradó éjszaka a röszkei határátkelőhely közelében. Kora reggel négy szintén koszovói állampolgárt fogtak el a rendőrök a szegedi Mars téren - közölte a CSMRFK Sajtószolgálata.

A stabil hőkamerán észlelték a Szeged Határrendészeti Kirendeltség munkatársai, hogy hét fő a vasúti síneket követve Magyarország felé igyekszik. Amint magyar területre léptek, a rendőrök intézkedés alá vonták őket. Ennek során kiderült, hogy Koszovóból érkeztek. A három férfi és egy nő mellett három gyerek is volt. Elmondásuk szerint ők egy család és együtt indultak Nyugat-Európa felé a jobb élet reményében. Ellenük idegenrendészeti eljárás indult. Kora reggel négy koszovói állampolgárt igazoltattak lakossági bejelentés alapján a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Migrációs Osztály munkatársai a szegedi Mars téren. A férfiak Domaszéken szálltak fel a buszra, azzal jöttek be Szegedre. Ellenük szintén idegenrendészeti eljárás indult - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.