Sport

Kosárlabda: vereséggel kezdett a Szedeák, folytatás szombaton

Kosárlabda: vereséggel kezdett a Szedeák, folytatás szombaton

2011. szeptember 9., péntek
Kosárlabda: vereséggel kezdett a Szedeák, folytatás szombaton

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a Naturtex-SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapata.

A szegediek azzal a Kecskeméttel találkoztak péntek este, mely már hatodik edzőmeccsét vívta, tehát jóval előrébb tart a munkában. Ez meg is látszott az összecsapáson, melyet magabiztosan tudtak megnyerni

Sztojan Ivkovics

legényei a sokat hibázó vendégekkel szemben. A Szedeákban az egyik új szerzemény,

Tomiszlav Ivosev

volt a legeredményesebb 21 ponttal. Kiemelendő a 18 esztendős

Wirth Ádám

6 pontja. Pályára lépett

Nyilas István

is, kivel kapcsolatban még mindig nem dőlt el véglegesen, hogy a közelgő szezonban szerepel-e a Tisza-parti együttesben. A két együttes szombaton ismét összeméri majd erejét, ezúttal a csongrádi megyeszékhelyen. A találkozó 19.15-kor kezdődik az újszegedi sportcsarnokban. A belépés ingyenes.

Felkészülési kosárlabda-mérkőzésen:

T.O.M. Controll-Kecskeméti KSE - Naturtex-SZTE-Szedeák 87-73 (32-17, 22-14, 22-18, 11-24).

Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok, 300 néző. Vezette: Földi L., Mester F., Arató B.

Kecskemét:

Kelley 12, Wittmann K. 8, Sencsanszki 7/3, Dénes 12/12, Bencze 6. Cserék: Lakits 1, Radonjics 6/6, Gruda, Csorvási 7, Puszta 2, Mészáros 6, Hegedűs 15/6, Pongó 5. Szakmai igazgató: Sztojan Ivkovics.

Szeged:

Drahos 2, Kiss Zs., Ivosev 21/3, Dukics 15/3, Farkas A. 9. Cserék: Tanács 11, Vida 4, Nyilas 3/3, Wirth 6/6, Varga D. 2. Vezetőedző: Fodor Péter. Fodor Péter:

"Látszott rajtunk, hogy ez volt az első felkészülési meccsünk, a Kecskemét jóval előrébb tart, jobban össze van rakva, mint a mi csapatunk. Ettől függetlenül egyértelmű, hogy a pontosságban javulnunk kell, hiszen húsz eladott labdával nem lehet sok keresnivalónk. Érdekes szerkezetben játszottak a hazaiak, kicsit meg is leptek bennünket. Erősebbek nálunk, ez biztos, hiszen már komplett a repertoárjuk. Úgy gondolom, a mérkőzés elérte célját, hiszen szemügyre vehettük, hol járunk most, miben kell még javulnunk, mit kell gyakorolnunk. Bízom benne, hogy szombaton már jobbak leszünk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.