Bulvár

Kirámolta a szomszédot a falunap alatt

Kirámolta a szomszédot a falunap alatt

2011. szeptember 11., vasárnap
Kirámolta a szomszédot a falunap alatt

Betöréses lopás miatt indított büntetőeljárást a csongrádi rendőrség egy tömörkényi férfi ellen, aki kirámolta a szomszédját, amit ő a helyi falunapon szórakozott - tájékoztat a CSMRFK Sajtószolgálata.

A 31 éves tömörkényi férfi szombaton este találkozott szomszédjával a helyi falunapon, majd hazakísérte családját. Miután azok elaludtak, átment a szomszédba, betörte az ablakot, bemászott a lakásba és összepakolta az ott lévő aranyékszereket. A betörésről a szomszéd értesítette a Csongrádi Rendőrkapitányságot, miután hazaérkezett. A helyszíni szemle során a rendőrök olyan nyomokat találtak, melyek a szomszédba vezettek, ezért felébresztették az akkor már alvó családot. Mivel a cipőnyomok is megegyeztek a családfő lábbelijével, ezért a csongrádi nyomozók házkutatást tartottak a lakásban. Ennek során meg is találták a lopott ékszert. A rendőrök a férfit ezután előállították. A bizonyítékokat látva beismerő vallomást tett - áll a sajtóanyagban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.