Bulvár

Kábítószert termesztett egy férfi Hódmezővásárhelyen

Kábítószert termesztett egy férfi Hódmezővásárhelyen

2011. szeptember 16., péntek
Kábítószert termesztett egy férfi Hódmezővásárhelyen

Speciálisan átalakított, szellőztetett és megvilágított helyiségben termesztett kendernövényt egy 25 éves férfi Hódmezővásárhelyen. Lakossági bejelentés alapján bukott le.

Lakossági bejelentést kapott a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság arról, hogy egy fiatalember a Gellért utcában kendert termeszt. A házkutatás során a rendőrök egy speciálisan átalakított helyiséget találtak, amit megvilágított és szellőztetett is a férfi azért, hogy minél jobb termése legyen. A vásárhelyi nyomozók 21 tő élő kendernövényt és két szárított növényt foglaltak le. A férfi kihallgatása során kábítószerfüggőnek vallotta magát. A nyomozóknak azt mondta, a növényeket saját magának termesztette, mivel naponta többször is szív. Ellene visszaélés kábítószerrel vétsége miatt indult büntetőeljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.