Közélet

JÁTÉK! Nyerjen 50 ezer forinttal feltöltött Széchenyi-bankkártyát!

JÁTÉK! Nyerjen 50 ezer forinttal feltöltött Széchenyi-bankkártyát!

2011. szeptember 17., szombat
JÁTÉK! Nyerjen 50 ezer forinttal feltöltött Széchenyi-bankkártyát!

Amennyiben helyesen válaszol három kérdésre, s Ön lesz az a szerencsés, akit kisorsolunk, megnyerheti a Széchenyi Kereskedelmi Bank Zrt. 50 000 forinttal feltöltött bankkártyáját!

A játék kérdései:

1. Magyarországon hány hitelszövetkezet van?

A, 2 B, 4 C, 20

2. A Széchenyi Kereskedelmi Bankkal partneri kapcsolatban álló hitelszövetkezetek közül az egyiknek egy Csongrád megyei agrárvállalkozás a vezető ereje. Melyik ez a cég és melyik hitelszövetkezethez tartozik?

A, Mórakert TÉSZ és a Mórahalmi Hitelszövetkezet B, Árpád Agrár Zrt. és a Szentesi Hitelszövetkezet C, Hód-Mezőgazda Zrt. és a Hódmezővásárhelyi Hitelszövetkezet

3. A Széchenyi Kereskedelmi Bank melyik Széchenyiről kapta a nevét?

A, Ferenc B, István C, Zsigmond

A három kérdésre helyesen válaszolók között sorsoljuk ki a főnyereményt, a Széchenyi Kereskedelmi Bank Zrt. 50 000 forinttal feltöltött bankkártyáját.

A megfejtéseket a jatek@szegedma.hu e-mail címre várjuk a játékos nevének és elérhetőségeinek (telefonszám, e-mail cím) megadásával 2011. szeptember 21. (szerda) éjfélig.

A játékosok jelen pályázatban való részvétellel automatikusan elfogadják a SZEGEDma.hu

Nyereményjáték szabályzatát.

(X)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.