Bulvár

Ittas 20 éves lőtt a gázfegyverrel

Ittas 20 éves lőtt a gázfegyverrel

2011. szeptember 14., szerda
Ittas 20 éves lőtt a gázfegyverrel

Garázdaság megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás az ellen a 20 éves földeáki férfi ellen, aki tegnap a késő délutáni órákban egy lövést adott le a nála lévő gázfegyverből Szegeden a Cső utcában - tudtuk meg Jászai Linda rendőrségi szóvivőtől.

A férfi még a tette előtt bement a közelben lévő egyik élelmiszerüzletbe, ahol cigit vásárolt és megmutatta az eladónak a nála lévő pisztolyt. A bolti alkalmazott megkérte a férfit, hogy tegye el azt, aminek ő eleget tett, és kisétált az üzletből. A céltalanul bolyongó férfi ezután az utcában ráfogta a fegyvert egy járókelőre, de nem történt személyi sérülés. A kiérkező rendőrök megbilincselték az erősen ittas férfit, és előállították a Szegedi Rendőrkapitányságon. Tettére magyarázatot nem tudott adni a rendőröknek - közölte a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.