Sport

Hátország: két győzelemmel folytatta a SZVSE-ifi

Hátország: két győzelemmel folytatta a SZVSE-ifi

2011. szeptember 12., hétfő
Hátország: két győzelemmel folytatta a SZVSE-ifi

Továbbra is veretlen a Szegedi VSE U19-es csapata, mely utóbbi két összecsapását kiütéssel nyerte meg a bajnokságban.

A HFC II. elleni siker és az Algyő elleni döntetlent követően a Mindszentet és a Nagymágocsot is elgázolta a megyei I. osztályú U19-es bajnokságban a

Kiss Máté

és

Hágelmann Endre

által felkészített szegedi együttes. Mindszenten múlt szerdán az egész mérkőzés alatt a vendégcsapat akarata érvényesült, mely 6-0-s diadalt eredményezett. A szegediek győzelme ilyen arányban is megérdemeltnek mondható. A két gólt is szerző

Bagi Tamás

teljesítményével a mezőny legjobbja volt. A 4. forduló után a SZVSE a tabella ötödik helyét foglalta el, három pontra az elsőtől (igaz, egy meccsel kevesebbet játszott). A folytatásban vasárnap - déli fél 1-kor - Gyálaréten a Nagymágocs következett Busa Bencéék számára. A szombati NB II-es bajnoki miatt kissé fáradtan mozgó hazaiaknak elég volt egy félidőnyi intenzív játék a három pont megszerzéséhez. Mezőnyben egyértelműen dominált a SZVSE a mérkőzés kilencven perce alatt, a néhol tetszetős, sok rövid passzal felépített játékra nem volt ellenszere a vendégvédelemnek, a nagymágocsiak egy kapura tartó lövésig jutottak.

Szalma Gergely

remekül szervezte a középpálya játékát, rajta kívül

Busa Bence

és

Nagy Ádám

magabiztos teljesítménye emelendő ki. A vasutasok tíz ponttal jelenleg a tabella harmadik helyén állnak, két pont távolságra a Sándorfalvától és a Mórahalomtól.

U19-es megyei I. osztályú bajnokság 4. forduló:

Mindszent SE - Szegedi VSE 0-6 (0-3).

Mindszent, vezette: Lászlai Róbert, Takács János.

Mindszent:

Szokol - Rideg, Lévai (Gémes S.), Kispál, Elekes, Forgó (Zimán), Jankó (Jancsovics), Pap, Csöngető (Gémes V.), Vincze (Juhász), Lakatos. Edző: K. Nagy Tibor.

SZVSE:

Weszelovszky - Busa,(Kozma), Márki (Törköly), Báló M., Túri T., Tóth M. (Németh R.), Bagi, Báló R. , Méreg (Batik), Nagy (Szalma), Bálint. Edző: Kiss Máté.

Gólszerzők:

Bagi T. 2, Busa B., Méreg Z., Szalma G., Batik G.

5. forduló:

Szegedi VSE - Nagymágocs SE 4-0 (3-0).

Gyálarét, vezette: Bán Imre, Koródi Attila.

SZVSE:

Weszelovszky G. - Túri T., Báló M. (Nagypál P.), Báló R., Papes B. (Kardos K.) - Nagy Á. - Törköly T. (Kiss Á.), Szalma G. (Judik T.), Horváth-Harmat G. (Csekő A.), Busa B. - Méreg Z. (Kozma Gy.). Edző: Kiss Máté.

Nagymágocs:

Czene B. - Czene M. (Tóth Cs.), Karai M., Köteles Á., Sós N., Kerekes L., Deák A., Plenter F., Harsányi G. (Karai T.), Annus J., Farkas K. Vezetőedző: Györgyi István.

Gólszerzők:

Szalma G., Busa B., Méreg Z., Kiss Á.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.