Közélet

Határon inneni és túli médiumok találkoznak + VIDEÓ

Határon inneni és túli médiumok találkoznak + VIDEÓ

2011. szeptember 20., kedd
Határon inneni és túli médiumok találkoznak + VIDEÓ

"Civil mozgalmak és a média a határ két oldalán" címmel szervez konferenciát a Szó-Tér egyesület szerdán. A rendezvény a szerb-magyar kapcsolatok erősítéséről, elmélyítéséről szól.

"Egyesületünk már tíz éve folytat kommunikációs tevékenységeket azzal a céllal, hogy a civil szervezetek hatékonyabban tudjanak működni" - nyilatkozta

Pavlovits Miklós

, a Szó-Tér egyesület elnöke a Telin TV-nek. "Magyarországon a civil szervezetek fejlettsége, illetve kapcsolatrendszere még messze elmarad a kívánatos nyugat-európai színvonaltól. Fő probléma a kommunikáció nehézsége: ezt kifelé, illetve egymás között is javítanunk kell." Az egyesület több határon túli civil szervezettel is kapcsolatban van. "Nagyon jó kapcsolatunk van az újvidéki televíziókkal, szerb és magyar részről egyaránt. A konferencián azonban már a kolozsvári televízió főszerkesztősége is kint lesz, így egy hármas párbeszéd kezdődhet el médiások és civilek között. A találkozó célja, hogy mi is jobban megismerhessük egymást, valamint a civilek is megérthessék a mi törekvéseinket" - tette hozzá Pavlovits Miklós. A részletekért tekintse meg a Telin TV Pavlovits Miklóssal készített interjúját!

http://www.youtube.com/watch?v=SD4h2GJxIK4

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.