Bulvár

Nyolc határsértő rendőrkézen (FRISSÍTVE)

Nyolc határsértő rendőrkézen (FRISSÍTVE)

2011. szeptember 6., kedd
Nyolc határsértő rendőrkézen (FRISSÍTVE)

Összesen nyolc határsértőt fogtak el a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség munkatársai keddre virradóra Röszkén és Szegeden, valamint kedd délelőtt Mórahalom területén - tájékoztatott Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Újabb két határsértőt fogtak el a rendőrök kedden délelőtt. Az egyenruhások Mórahalom belterületén bukkantak a makedón és szíriai állampolgárságú férfire, akik jogszerű magyarországi tartózkodásukat igazolni nem tudták, illegálisan lépték át az országhatárt.

Korábban írtuk:

Három főre a hőkamera segítségével bukkantak a járőrök Röszke belterületén. Az iráni és afgán állampolgárságú férfiak jogszerű magyarországi tartózkodásukat igazolni nem tudták, a zöldhatáron keresztül léptek Magyarország területére. Ráadásul egyikük – az iráni férfi – nem először próbálkozott illegális határátlépéssel, ellene beutazási és tartózkodási tilalom megsértése gyanújával büntető-, míg társaival szemben idegenrendészeti eljárás indult. A másik három főt pedig Szegeden fogták el az egyenruhások az egyik járatos buszon, lakossági jelzés alapján. Ez utóbbi illegális migránsok Koszovóból érkeztek, velük szemben is idegenrendészeti eljárás indult.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.