Sport

Futsal: sorsoltak a magyar kupában

Futsal: sorsoltak a magyar kupában

2011. szeptember 28., szerda
Futsal: sorsoltak a magyar kupában

A Magyar labdarúgó-szövetségben kisorsolták a futsal magyar kupa 1. fordulóbeli küzdelmeinek párosításait. A férfiaknál az UTC dolga tűnik a legkönnyebbnek.

A férfiaknál az 1. forduló mérkőzéseit október 5-én, szerdán rendezik, a továbbjutásról egy mérkőzés dönt, melynek az alacsonyabban rangsorolt fél ad otthont. Az NB I-es UTC-Junior Sport az NB II Keleti csoportjában szereplő Salgótarján otthonában lép pályára egyértelmű továbbjutási reményekkel. Tavalyi másodosztályú mérkőzéseiken mindkét alkalommal az újszegedi gárda győzött, ősszel hazai pályán 18-1-re,

tavasszal idegenben 7-1-re

. A találkozót október 5-én, szerdán este 20 órától rendezik a salgótarjáni sportcsarnokban. Az SZTE EHÖK SE dolga nehezebbnek tűnik, hiszen a tavalyi Nyíradonyi Huszárok NB I-es utódját, a DEAC-Armada együttesét fogadják a Csonka-szakközépiskolában szerda este 20.15-től. A vendégek a bajnokságban egy-egy győzelem és döntetlen mellett két vereséggel a tabella 8. helyét foglalják el jelenleg, erejüket jellemezheti, hogy egyetlen diadalukat az NB II Keleti csoportját megnyerő Gödöllő Bikák otthonában aratták, 6-3-ra. Sorsoltak a nőknél is, ott október 15-én, szombaton 18.30-kor az NB II-es kiskunfélegyházi Astra otthonában lépnek fel a Szegedi AK Boszorkányai. A továbbjutás sorsa itt is egyetlen mérkőzésen dől el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.