Közélet

Családi nap Béketelepen a közösségépítés jegyében + FOTÓK

Családi nap Béketelepen a közösségépítés jegyében + FOTÓK

2011. szeptember 10., szombat
Családi nap Béketelepen a közösségépítés jegyében + FOTÓK

Ízletes gulyás és palacsinta is várta a környékbelieket az I. Béketelepi Családi Napon, melynek a kiserdőnél lévő régi játszótér adott otthont.

Szombaton délelőtt kézműves foglalkozások, ugrálóvár és például arcfestés is várta a béketelepi gyermekeket, továbbá látványos bemutatókat tekinthettek meg az egybegyűltek a játszótéren a finom ebéd előtt, mellyel a szervezők kedveskedtek a környékbelieknek. A zsombói plébános,

Csaba atya

és segítői szorgosan sütötték a palacsintát, s kígyózós sorok álltak az ízletes gulyásleveses bogrács mellett is, és természetesen a krumplis tarhonya is nagy sikert aratott. A megnyitón arra az összefogásra emlékezett vissza

Nógrádi Zoltán

fideszes országgyűlési képviselő, Mórahalom polgármestere, amikor pár éve Béketelepen a kiserdőnél lévő játszóteret közös erővel kitakarították, rendbe tették. „Úgy látom, volt értelme a munkánknak, hiszen régen látott ez a tér ennyi jószándékú, jóakaratú embert egy rakáson. Ez nagy öröm mindannyiunk számára” – fogalmazott Nógrádi. A képviselő szerint, ha ugyanilyen összefogással tudják a jövőt együtt építeni, akkor Béketelep szép jövő elé néz.

Losonczi-Tóth József

, a Munka Világa Közhasznú Egyesület elnöke is örömmel emlékezett vissza arra, amikor 2009-ben felújították a hosszú évekig elhanyagolt játszóteret, majd ki is takarították annak környékét, s reményét fejezte ki, hogy ez a tér a helybéliek kedvelt találkozási helye lesz a jövőben is.

Mihálffy Béla

közösséget épít Béketelepen – ez volt olvasható azon a szórólapon, melyen a családi napra invitálta a fideszes önkormányzati képviselő a lakosokat. „Örülök, hogy a hívó szó meghallgatásra talált, s ilyen sokan eljöttek. Megígérem önöknek, hogy ebből a rendezvényből hagyományt teremtünk, és remélem legközelebb még többen leszünk” – e szavakkal köszöntötte a béketelepieket a képviselő. A szervezők egy-egy szál virággal és oklevéllel mondtak köszönetet azoknak, akik sokat tettek a városrészért.

Nagy Józsefné Lídia néni, Farkas Pálné Erzsike

mellett a rendezvény megszervezésében nyújtott segítségéért

Szilágyi Zoltánné Marikát

köszöntötték az I. Béketelepi Családi Napon. Mihálffy Béla portálunknak elmondta, bízik abban, hogy azok, akik ellátogattak most a rendezvényre, elviszik jó hírét, és legközelebb még többen fognak összegyűlni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.