Bulvár

Baleset miatt teljes útzár az 55-ösön (FRISSÍTVE)

Baleset miatt teljes útzár az 55-ösön (FRISSÍTVE)

2011. szeptember 21., szerda
Baleset miatt teljes útzár az 55-ösön (FRISSÍTVE)

Egy súlyos sérültje is van az Ásatthalom mellett történt balesetnek. A rendőrség teljes útlezárást rendelt el - tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Az 55-ös számú főút 37-es km-nél, Ásotthalom után a megyehatár közelében kamion és személygépkocsi ütközött. Elsődlegesen egy súlyos sérültről számoltak be. Egy Suzuki típusú személygépkocsi haladt Tompa irányából Ásotthalom felé. Amikor a 37-es km közelébe ért, úton lévő gyalogosat látva megijedt, fékezett és áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol nekiütközött egy szemből érkező kamionnak. A Suzuki sofőrjét, egy nőt a mentők kórházba vitték. A rendőrség a helyszínelés ideje alatt teljes útzárat rendelt el. Háromnegyed kettőkor félpályán megindult a forgalom az 55-ös számú főúton. - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.