Gazdaság

Adóellenőrök limuzinos lánybúcsúztatója

Adóellenőrök limuzinos lánybúcsúztatója

2011. szeptember 15., csütörtök
Adóellenőrök limuzinos lánybúcsúztatója

Limuzin kölcsönzéssel egybekötött lánybúcsút tartottak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal operatív adóellenőrei Békés megyében. A leleményes adóellenőrök előzetes rendelés alapján limuzinos városjáró szolgáltatást igényeltek a lánybúcsú napjára.

A lányok pezsgősüvegekkel, fátylakkal felszerelkezve - hiteles lánybúcsúztató résztvevőiként - vették igénybe a szolgáltatást. A városnéző út után fizették ki a limuzin 25000 forintos kölcsönzési díját, amely összeget a sofőr átvette, de nyugtát nem adott a mámorosnak tűnő hölgyeknek. A lányok ekkor felfedték kilétüket és közölték a sofőrrel, hogy próbaszolgáltatás történt. Az adóellenőrök egy rendőrjárőri negatív szonda eredménnyel tisztázták magukat, hogy a hangulatuk nem az alkoholfogyasztás miatt volt emelkedett. A limuzint üzemeltető cég ellenőrzésekor kiderült, hogy a sofőrt ráadásul be nem jelentett alkalmazottként foglalkoztatták. Az adóellenőrök fifikás ellenőrzése így két jogsértést tárt fel a Békés megyei éjszakában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.