Közélet

A Vásár és Piac Kft. új ügyvezetője áttekinti a szerződéseket

A Vásár és Piac Kft. új ügyvezetője áttekinti a szerződéseket

2011. szeptember 30., péntek
A Vásár és Piac Kft. új ügyvezetője áttekinti a szerződéseket

Miután a Szegedi Vásár és Piac Kft. ügyvezetője, Nagy László a közgyűlés előtti napon lemondott, a pénteki ülésen új ügyvezetőt választottak, eddigi helyettesét, Erdei Pétert bízták meg az önkormányzati cég vezetésével.

Első lépésként az átadás-átvétel következik, várhatóan már hétfőn – mondta el a SZEGEDma.hu-nak

Erdei Péter

közvetlenül a zárt ülésen történt szavazás után.

Ahogy már beszámoltunk róla,

a Szegedi Vásár és Piac Kft. ügyvezetője,

Nagy László

csütörtökön lemondott az őt ért támadások miatt. „Első körben még egyszer át kell tekinteni egy ügyvéddel közösen azokat a szerződéseket, melyeket

Botka László

polgármester most valamilyen szinten megpróbált támadni. Le kell ülni, át kell gondolni, és ha szükséges, akkor a megfelelő lépéseket kell tenni. Hangsúlyoznám, ezekben az ügyekben csak akkor teszünk lépéseket, amennyiben szükséges. Ezt a jövő héten mindenképpen végig szeretném vinni. A partnercéggel való belső tárgyalást is le akarom bonyolítani, nem fogok senkit sem hitegetni vagy kétségek között hagyni. Megbeszéljük, hogy milyen hatályos szerződések vannak, s áttekintjük, hogy felmerül-e ezek bármelyikében is jogi aggály” – válaszolta kérdésünkre. Erdei hozzátette, jelenleg öt tételt kifogásol a polgármester, ezek közül kettő már ki van javítva, a másik hármat kell alaposan átnézni, s esetlegesen lépéseket tenni. A piacnál közelmúltban zajlott fejlesztéseket vagy épp terveket természetesen ismeri az új ügyvezető. Erdei Péter a most átadott beléptetőrendszerrel kapcsolatban elmondta, működőképesnek tartja, maximum egy-két finomításra lehet szükség. Nagy László azon ötletét, hogy a csarnokok tetejére napkollektorokat helyezzenek, s így később energiát takarítsanak meg, támogatja. Ez ügyben bízik abban, hogy a tulajdonos is jóváhagyja az elképzelést, s támogatja majd ezt. Erre a beruházásra természetesen pályázati forrást keresnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.