Közélet

A panelek köztereit fejlesztik tovább

A panelek köztereit fejlesztik tovább

2011. szeptember 14., szerda
A panelek köztereit fejlesztik tovább

Közel tízmilliós fejlesztést jelentett be ma Gyimesi László városfejlesztési tanácsnok, amiből a panelkörzetek közösségi terei – játszóterek, zöldterületek, járdák – újulnak majd meg.

„Szeged 2011-es költségvetése, a fideszes képviselők indítványa nyomán olyan elemeket is tartalmaz, amelyekkel korábban nem törődött a város, a szegedi játszóterek vagy a sportpályák is ehhez kapcsolódóan szépülnek” – mondta el

Gyimesi

, hozzátéve, hogy ezt a tendenciát szeretnék tovább folytatni a Fidesz-KDNP képviselői, ezért most egy 10 millió forintos fejlesztési-csomagot fogadott el a Városüzemeltetési és Fejlesztési Bizottság. A döntés értelmében október 31-ig fejezik be a munkálatokat, melynek során például ivókutat helyeznek ki a Kodály térre, játszóteret építenek a Vértói út 3-5. szám mellé, valamint a Csongrádi sugárúton a MOL kút mögött. „Lakossági kérések alapján 13 új padot és 21 szemetes edényt helyeznek ki. Emellett 2,5 millió forintértékben járdaszakaszok felújítására is sor kerül” – tette hozzá a tanácsnok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.