Bulvár

15 éves tettes, több mint 30 bűncselekmény

15 éves tettes, több mint 30 bűncselekmény

2011. szeptember 8., csütörtök
15 éves tettes, több mint 30 bűncselekmény

Több, mint harminc bűncselekmény elkövetését ismerte el az a 15 éves szegedi fiú, aki a gyanú szerint május óta követte el a különböző vagyon elleni bűncselekményeket Szentesen - közölte Jászai Linda rendőrségi szóvivő.

A fiatal nem ismeretlen a rendőrség előtt, ugyanis több korábban elkövetett cselekményei miatt büntető ügyei már ügyészi szakban vannak. A fiú leginkább kerékpárokat lopott el a város különböző pontjairól, de az augusztus elején megkísérelt vashulladék - lopások is az ő számlájára írhatóak. A fiút az egyik jogsértő cselekményének elkövetése során egy térfigyelő kamera rögzítette, így a szentesi nyomozók hétfőn elfogták a város egyik utcájában sétáló fiút, aki a kihallgatása során beismerte a rárótt bűncselekmények elkövetését. A fiatallal szemben büntetőeljárás van folyamatban és a Szegedi Városi Bíróság elrendelte előzetes letartóztatását - tudatta a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.