Bulvár

Zajra panaszkodott - baseballütővel verték össze

Zajra panaszkodott - baseballütővel verték össze

2011. augusztus 8., hétfő
Zajra panaszkodott - baseballütővel verték össze

Életveszélyes sérüléseket szenvedett egy sándorfalvi lakos vasárnap a hajnali órákban, amikor egy 39 éves helybéli férfi baseballütővel, nagy erővel oldalba ütötte a háza előtti járdán - tudtuk meg Jászai Linda rendőrségi szóvivőtől.

A két férfi szóváltásba keveredett, ugyanis a későbbi sértett sérelmezte, hogy a 39 éves férfi az általa használt motorral nagy zajt csap a kései órákban. A motoros nem tűrte a kioktatást, ezért besietett az udvarán lévő ütőért és először a kapura mért nagy csapást, majd miután látta, hogy vitapartnere nem menekült el, őt is megütötte. A megriadt férfi elszaladt a helyszínről és értesítette a mentőket, valamint a rendőröket is. A kiérkező egyenruhások az adatgyűjtést követően előállították a motorost, aki a kihallgatásakor azt mondta, hogy rossz napja volt, ingerült volt és nagyon megbánta a történteket. A motorossal szemben életveszélyt okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás - közölte a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.