Sport

Vezérkari látogatás a Pick szerbiai edzőtáborában

Vezérkari látogatás a Pick szerbiai edzőtáborában

2011. augusztus 8., hétfő
Vezérkari látogatás a Pick szerbiai edzőtáborában

Szerbiában magaslati edzőtáborozik a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata, ahol a klubvezetés is meglátogatta Ancsin Gáborékat - tájékoztat az együttes honlapja.

A Pick Kézilabda Zrt. vezetőségének három tagja,

Mezei Richárd, Szűcs Ernő Péter

és

Fasimon Sándor

a hét végén meglátogatta a Szerbiában edzőtáborozó csapatot. Szűcs Ernő Péter, az igazgatóság elnöke a klub honlapjának elmondta, kellemes, hegyvidéki szállodában készül a csapat, és nagyon kemények az edzések. Csütörtökön például négy edzésük volt a fiúknak, pénteken csak egy, mert aznap 3x25 perces,bemutató jellegű edzőmérkőzést játszottak az Alexandrovác csapatával, melyet 41-27-re meg is nyertek. Érdekesség, hogy az ellenfél

Dusan Beocsanin

szülővárosának csapata, ahol a szerb légiós édesapja megvendégelte az egész csapatot és a vezetőséget is. Üröm volt az örömben, hogy a Pick válogatott kapusát,

Mikler Rolandot

haza kellett hozni, mivel a kiváló hálóőr az egyik edzés után fájdalmat érzett műtött térdében. A kockázatok elkerülése végett Mikler nem folytatja a szerb edzőtábort, Szegeden MRI-vizsgálaton esett át, amely azt mutatta, nincs szükség újabb műtétre, de egyelőre még pihentetnie kell térdét.

Skaliczki László

együttese augusztus 12-én, pénteken este 18 órától játssza következő felkészülési mérkőzését a Székelyudvarhelyi KC csapatával, mely az elmúlt szezonban a 2. helyen végzett hazája élvonalában, s jelenleg hazánkban edzőtáborozik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.