Bulvár

Vasúti vagont graffitizett, elfogták

Vasúti vagont graffitizett, elfogták

2011. augusztus 1., hétfő
Vasúti vagont graffitizett, elfogták

Vasúti vagonokat festett le, majd „művét” fényképezőgépével meg is örökítette egy 22 éves szegedi diák július 31-én a hajnali órákban a szentesi vasútállomáson.

Az Az esetet egy fábiánsebestyéni lakos észrevette és követni kezdte a városközpontba igyekvő graffitist. A szemfüles férfi értesítette a Szentesi Rendőrkapitányság rendőreit, akik az állomástól nem messze elfogták a diákot. A fiatal férfivel szemben hasonló cselekménye miatt már korábban is indult büntetőeljárás. A rendőrök a fiatalt a Szentesi Rendőrkapitányságra előállították és lefoglalták a korábban egy bokor alá elrejtett 5 db festékspray flakont. Kihallgatása során elmondta, hogy rossz érzése volt a graffitiről készített fotók miatt, így azokat, az állomást elhagyva le is törölte, és tettét nagyon megbánta. A diák a 7 négyzetméteren festett graffitijével mintegy 40.000 forint kárt okozott. Vele szemben rongálás megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.