Sport

Universiade: "Csendes" magyar nap, újabb kosaras vereség

Universiade: "Csendes" magyar nap, újabb kosaras vereség

2011. augusztus 15., hétfő
Universiade: "Csendes" magyar nap, újabb kosaras vereség

Eredménytelen napot zártak a magyar sportolók hétfőn a sencseni Universiadén, az egyetemisták és főiskolások világjátékán, amelyen ismét kikapott a kosárlabda-válogatott.

A magyar küldöttség harmadik napi beszámolója szerint a tőröző

Steiner Dávidot

egyiptomi riválisa állította meg a 16 között, míg a cselgáncsozó

Gorjanácz Zsolt

(66 kg) - az SZTE hallgatója - a második mérkőzésén maradt alul. A teniszezők közül

Imre Lászlót

japán,

Borsos Olivért

pedig fehérorosz ellenfele győzte le, a két magyar párosban egy dél-koreai duóval szemben maradt alul. A férfi asztaliteniszezők kikaptak Tajvantól a negyeddöntőben, így az 5-8. helyen végeztek, míg a kosarasok harmadik meccsüket is elvesztették, ezúttal 78-54-re a finnekkel szemben. A férfi vízilabdázókkal kapcsolatos hír, hogy a csapat szerdán az Egyesült Államok legjobbjaival találkozik majd a negyeddöntőbe kerülésért. Török Béláéknak nem lesz könnyű dolguk velük szemben sem. A kínai városban zajló Universiade augusztus 23-ig tart, s 24 sportágban összesen több mint 7000 versenyző küzd. A magyar csapat 103 fős.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.